Close Menu

Annandale House

Autumn 18

  • CONTRASTING
  • ASYMMETRICAL
  • LAYERED

annandale1.jpg ann-materials-palette-jw-3.png

Annandale House

dive into annandale house

BRIEF

Annandale House is home to an engaging and dynamic young family - driven by a desire to update their home to more closely reflect their own sensibilities, we ambitiously began crafting interiors that told their story. Inspired by their contemporary art collection, her bohemian fashion sense, and their willingness to go bold, we composed a neutral palette with deeply contrasting finishes, that would capture the energy of the owners.

INTENTION

We reconfigured the open plan living spaces, relocating the kitchen closer to the garden and enhancing the flow of key spaces, without increasing the footprint. The new kitchen packs a punch with layered textural surfaces and sculptural shapes, while also offering much-improved storage and functionality. A new fireplace, a sneaky drinks bar and places to display his book collection were incorporated into the living room joinery design - the goal being to increase storage while keeping the space feeling light and without bulk.

Interior Design: Studio Gorman | Photographer: Prue Ruscoe

Bower Apartment

Sausalito Cottage